STOODES DISKOGRAFI:
För att ta en närmare titt på klicka på det lilla omslaget.
Detta är en komplett diskografi av ALLA Stoodesplattor!

STOODES OFFICIELLA REALESER


METALLIC O.K
Plattan som kallats ett brott mot män- skligheten och samtidigt hyllats för sin äkthet. En skiva som borde finnas i varje människa med minsta självaktning. Samt hos alla fd medlemmar av Fagin!MARMOR K.O
Specialutgåva av Metallic OK, det är också världens tyngsta skiva. Åtminstone omslaget som är av äkta marmor och väger runt 5-6 kilo. Varje marmoromslag sprutmålades, och finns således i flera vackra kulörer. 60-70 ex av Marmor OK finns enligt DT..


KOMMANDE OFFICIELLA REALESER


METALLIC OK REHERSAL TAPES
Antingen inspelade på repet inför Metallic spelningen på Musikverket, eller så är det set nr 2. Det är lite dimmigt med minnet. Men innehållet är lika klart som
oskattad polsk smugglarsprit. Det är 100 proof välkänt StoodesmangelLiVE AT MCDONALDS
Stoodes på McDonalds personalfest, de manglar den chockade personalen som gör allt för att få Stoodes att sluta spela. De buar och skriker efter riktig disco- musik. Alla böner och burop är förgäves, inte föränn någon lyckas bryta strömmen tysnar Stoodes.MENTAL INSTITUTION
Plattan som ingen av de medverkande visste om att den spelades in, då alla inblandade definitivt var för packade för att minnas något!!!
Detta är den logiska uppföljningen till Stoodes.SUZIE BTA - ALIVE & DANGEROUS
Titeln säger allt. 
Nu för första gången på CD får ni uppleva hur rått och blodigt det verkligen lät. 
Inget för känsliga Hi-Fi-fjantar. 


SAMLINGSSKIVOR INNEHÅLLANDE STOODES


Let It Out - Samlings LP
Innehåller Stoodeslåtarna Psycotic och Gunfight låtar som Mertzi Zane skulle producerat. Nu kom han ihop sig med Stoodes och proddade Warheads istället, jämför inspelningarna från EPn med dessa, så fattar ni att Matti visste hur man fick fram ett riktigt punkljud.SVENSKA PUNKKLASSIKER
En dubbel samlings-cd med massor av Svenska punkband. Stoodes medverkar med ett spår från Let It Out samlingen, Psychotic.DVD THE FILTH AND THE FURY
Svensk specialrealese på Julian Temples film om Sex Pistols med massor av extra material. Stoodes medverkar med video på Psychotic, dessutom finns en annorlunda mix på "Lev". Som extra bonus replokalsinspelning med TANKS och Beauty Box - demo, Keep you calm.


STOODES OFFICIELLA BOOTLEGS


MANGLAR MEDBORGARHUSET
Så äntligen en mer komplett översikt på kvällen. Förutom Stoodes förekommer Baiters. Ni som trodde att Stoodes gjorde sig skyldiga till alla Fagins anklagelser får nu höra själva hur det verkligen var...


STOODES INOFFICIELLA BOOTLEGS 

BOOTLEG - Sid Vicious Memorial Night
Stoodes inspelade den 3:je februari -79 i Linköping. Spelningen tillägnades Sid Vicious som dog samma dag bandet hedrade honom genom att paradera ute på Linköpings gator med byxorna nere vid vaderna. Skivan innehåller hela giget som är Stoodes längsta någonsin.


BOOTLEG - Gamnacke Live.
Inspelad en rusig kväll på Musikverket, men ingen i bandet minns datum eller annat oviktigt trams. Hur låter skivan då, tja som Stoodes vill jag nog påstå.

BOOTLEG - Rehersal tapes vol1
Tidiga inspelningar gjorda ute i hippie- kollektivet, precis när BH börjat spela trummor. Detta är mest för den inbitne Stoodesdiggaren som vill ha allt. Andra nöjer sej med de officiella samlings- skivorna.


BOOTLEG - Vi hatar Ebba Grön.
Först trodde jag att det var ett tryckfel, BH and The Stoodes, men när jag undersökt konvolutet närmare upptäcker jag att det faktiskt stämmer. Det är demo- inspelningar gjorda i replokalen på en 8-kanals- bandspelare.

Och låtarna är faktiskt BH kompositioner som "Vi hatar Ebba Grön", "Jävla fjollor", "Pisk" och "I´m your fucking man", och den sistnämnda handlar om precis det ni tror.  Nu ska det erkännas att BH inte är någon stor sångare, men han har en lika glödande energi som DT, som f ö var utslagen efter en veckas hårt supande när denna inspelning gjordes. Tydligen hade det planerats en inspelning men när DT däckade föreslog BH att de kanske skulle testa några av hans låtar.
Gamen: Jag visste fan inte ens att BH kunde göra låtar, men så tar han gitarren och spelar några riktiga punklåtar, inte så mangliga som Stoodeslåtarna, men jäkligt bra. Så vi repade lite och satte dem sen på en tagning, BH sjöng samtidigt som han trummade. Alltså jag trodde att inspelningen följde med BH när han stack, jag blev jävligt förvånad när jag fick se denna cd.
Gillar du klassisk Svensk Punk i stil med Ebba, jo faktiskt, Grön, då ska du leta upp denna platta.